Event & Promotie

Blijvende indruk

Een open dag of een themabeurs, een bescheiden presentatie of een halve marathon: met uw bestaande of nog te ontwikkelen concept in de ene hand en een kladblok vol goede idee├źn in de andere kunnen wij ook uw evenement of beurspresentatie succesvol op de kaart zetten.

Mooi maatwerk

De Reclamemakers kunnen uw evenement aankleden zoals u dat wenst. Met korte levertijden, kwaliteit in materiaal en kleur, montage op locatie en oog voor de specifieke eisen die het evenement stelt. Mooi maatwerk dus!

Vlaggen en banieren

Wij verzorgen vlaggen en banieren die wij op iedere gewenste plek voor u kunnen plaatsen. En we leveren mobiele oplossingen, gemakkelijk te monteren en dubbelzijdig bedrukt met uw reclameboodschap. Mooie aandachttrekkers voor elk evenement dus!

POS materiaal

De Reclamemakers maken de mooiste point of sale materialen, die bovendien gemakkelijk te verplaatsen zijn. Roll-up banners bijvoorbeeld, sterk en stevig en geschikt voor elke winkelvloer en beursstand. En popup displays, waarmee u in enkele minuten een complete presentatie neer kunt zetten. Heeft u zelf iets moois gezien op een beurs of evenement? Wij kunnen elk materiaal of product leveren, uiteraard in uw stijl of ontwerp.

Frameverhuur

Voor een tijdelijk evenement hoeft u vanzelfsprekend geen kostbare frames aan te schaffen. U huurt ze gewoon bij De Reclamemakers, zodat u flink op uw kosten kunt besparen.

Beurs & Display

Wij leveren wanden, displays en alle andere aankleding voor uw beursstand. Daarbij bewaken wij niet alleen uw huisstijl, maar blijven wij ook binnen de technische richtlijnen van de beurs. Professioneel en Pietje Precies dus!

Event & Promotie
Event & Promotie

Wij leveren het complete pakket Expolinc mobiele presentatiesystemen. Hoge kwaliteit en levenslange garantie.

Bekijk alle systemen

Snelle reclamewensen of stille toekomstdromen?

neem contact op