Restyle & Renovatie

In een nieuw jasje

Uw pand in een nieuw jasje. Aan de buitenkant, waar we met folie en de nieuwste technieken uw gevel een nieuw gezicht kunnen geven. En aan de binnenkant, waar we kunnen decoreren, verfraaien en restylen op maat.

Window framing

Met behulp van window framing kunnen wij al uw kunststof en aluminium kozijnen snel en duurzaam van een nieuwe coating voorzien. Glanzend of mat, maatvast en kleurvast, bestand tegen alle weersinvloeden en direct na montage gebruiksklaar. In elke gewenste kleur en uitgevoerd door onze 3M gecertificeerde medewerkers.

Glasfolie

Met glasfolie kunnen wij uw vensters binnen en buiten een mooie en functionele meerwaarde geven. Hierbij kunt u denken aan decoratieve folie, folie die privacy geeft en aan zonwerende folie. En aan veiligheidsfolie, die uw ramen versterkt en scherven bijeen houdt bij breuk.

Wall covering

Een saaie wand kan met slimme materialen en creatieve vondsten transformeren in een wand die uw verhaal vertelt en die ook de totale ruimte veel aantrekkelijker maakt. Denk aan vinyl- en papierbehang, muurfolie of decoratieve folie, met precies de uitstraling die past bij uw ruimte. Kleurvaste freesletters en logo's geven uw wand een derde dimensie.

Vloerfolie

Ook uw vloer kan een verhaal vertellen. Met speciale vloerfolie kunnen wij uw boodschap of afbeelding duurzaam op de grond plaatsen. Wilt u uw klanten de juiste weg wijzen door uw pand of een nieuwe aanbieding laten zien, dan is dit de ideale oplossing.

Restyling

Met meubels en balies op maat krijgt uw pand de perfecte finishing touch. Ook uw liften kunnen wij met behulp van folie een geheel nieuw gezicht geven. Denk hierbij aan een houtstructuur of aan een volle kleur. Deze folies zijn krasvast en geven uw interieur een totaal nieuwe look. Kom de verschillende folies vrijblijvend bij ons bekijken en laat u verrassen door de vele mogelijkheden.

Restyle & Renovatie

Snelle reclamewensen of stille toekomstdromen?

neem contact op