Voertuigreclame

Zichtbaar in beweging

Met voertuigreclame van De Reclamemakers brengt u uw bedrijf of merk zichtbaar in beweging. Wij kunnen al uw voertuigen voorzien van belettering, op locatie of in onze eigen ruime werkplaats.

Overal gezien worden

Voertuigreclame is een effectieve en voordelige manier om uw bedrijf of product meer aandacht te geven. Van een personenauto tot de trailer van een vrachtwagen en van alleen uw logo met tekst tot het volledig inpakken van een auto in folie. Als erkend signbedrijf leveren wij uitsluitend kwaliteitsfolies en staan wij voor goede voorbereiding, zorgvuldige uitvoering en een uitstekende garantie. Ons kleurenmanagement laat u nooit in de steek en zorgt voor de juiste kleuren en haarscherpe beelden.

Autobelettering

Autobelettering is dé manier om uw bedrijfswagens en andere voertuigen een herkenbare en professionele uitstraling te geven. De Reclamemakers bieden hoogwaardige belettering,100 % kleurecht wen doordat alles in huis wordt geproduceerd, kunnen we snel handelen. Heeft u een bestaand ontwerp, dan zullen wij dit met zorg voor u controleren en voorbereiden. Bent u nog op zoek naar de juiste vormgeving? Dan kunnen onze ontwerpers samen met u uw nieuwe autobelettering vorm geven. Met de duurzame autobelettering van De Reclamemakers creëert u een rijdend visitekaartje met blijvende aandacht.

Carwrapping

Carwrapping is een betaalbaar alternatief om uw auto te voorzien van een nieuwe kleur. Er is keuze uit meer dan vijftig kleuren in mat, glans, metallic of zelfs in een structuur. Denk hierbij aan carbon of aan geborsteld aluminium. Uw complete voertuig wordt van een folie voorzien. Onzichtbaar geplakt, ook in full color en met een doorlopende afbeelding: alles kan. Mooi inpakken om stevig uit te pakken dus.

Fleetmarking

Uw huisstijl op vier wielen: dat is de kracht van fleetmarking. Wij houden al uw wensen en eisen exact bij: uw logo en kleuren, vormen en lettertypes bevinden zich in onze beveiligde databank, zodat u er voortaan geen omkijken naar heeft. Nieuwe bedrijfsauto? Even inparkeren en wij doen de rest. Wij bewaken uw huisstijl en zien er op toe dat alles in één-en-dezelfde stijl wordt toegepast.

Al uw materieel

Niet alleen uw bedrijfswagens, maar ook containers, kranen, heftrucks en al uw andere materieel kunnen wij vakkundig beplakken met de meest hoogwaardige materialen. Een blijvend mooi resultaat en veel voordeliger dan het laten spuiten van uw materieel. Bovendien kunt u deze uitingen bij vervanging en verkoop eenvoudig weer laten verwijderen.

Voertuigreclame

Snelle reclamewensen of stille toekomstdromen?

neem contact op